SINDS 1948

Advocatenkantoor Fibbe is in 1948 opgericht door mr A.J. Fibbe die in 1989 afscheid heeft genomen van het kantoor. Het kantoor is vervolgens voortgezet door de mrs J.V.C. Constandse, beëdigd in 1970, L.J. Woltring, beëdigd in 1985 en J.W. Ebbink beëdigd in 1988. Het kantoor draagt sedert het afscheid van mr Fibbe de naam Fibbe Advocaten.

Het kantoor heeft zich van oudsher toegelegd op de onroerend goed praktijk die in het bijzonder door mrs Constandse en Ebbink is voortgezet. Daarnaast houdt mr Ebbink zich bezig met het strafrecht evenals mr Woltring. Mr Constandse heeft per december 2013 zijn praktijk neergelegd.

De strafrechtpraktijk bestaat uit het algemeen strafrecht, jeugdstrafrecht en de advocaten staan ook op de piketlijst voor uitleveringen. Het kantoor is sinds 1989 gevestigd in Haarlem in het historisch pand aan de Wilhelminastraat 66 dat voorheen plaats bood aan de Raad van Beroep. Naast zijn praktijk organiseert mr Woltring ook cursussen voor advocaten in het buitenland (www.woltringcursus.nl).